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  • サーモンの生春巻き
  • Fresh Salmon Spring Rolls

    サーモンの生春巻き

    塩、ブラウンシュガーで一晩丁寧にマリネしたサーモンとともに野菜のピクルスや、ヌードルをライスペーパーで包んだ一品。付け合わせのディルとミントと一緒にクリーミーなココナッツワサビソースをつけてお召し上がり下さい。

    Wrapped with salmon slices which are marinated with salts and brown sugars, pickled vegetables and shredded rice noodles ; enjoy with creamy coconut wasabi sauce and attached dills and mints!

  • カンパチのアグアチレ
  • Amberjack Aguachile

    カンパチのアグアチレ

    国産のカンパチに、食感豊かなアーリーレッドで飾りつけ、スパイシーなグリーンソースをかけて仕上げました。スパークリングワインや白ワインとご一緒にどうぞ。

    Made with domestic greater amberjack, garnished with early red, and dressed with spicy green sauce.Perfectly matches sparkling wine or white wine!

  • バーミーズ ティー サラダ
  • Burmese Tea Salad

    バーミーズ ティー サラダ

    パンプキンシードやナツメ、素揚げした数種類の豆、グリーンパパイヤ、レモンピールのほか、トマトなど数種類の野菜に、煎茶を10日間発酵させニンニクやフィッシュソースなどと合わせた発酵茶葉のドレッシングを加えた様々な食感が心地よいサラダ。

    Made with pumpkin seeds, red dates, various fried beans, green papaya and lemon peels; dressed with fermented leaves sauce which is made with various vegetables, green tea, garlic and fish sauce.

  • グリルド ポークベリー チョップ
  • Grilled Pork Belly

    グリルド ポークベリー チョップ

    国産豚バラ肉を丁寧にグリルしたメイン料理。辛味と酸味にほんのりとした甘さが特徴的な「ガーリックチリサンバル」と、かんずりなどを合わせた果実味溢れる「グレープソース」の2種類のソースを合わせた特製ソースと共にお召し上がりください。

    Well grilled domestic pork belly.Dressed with 2 sauces; spicy, sour and little sweet「garlic chili sambal」and 「grape sauce」made with red grapes and spicy sauce “kanzuri” from Niigata.

  • グリルド サーモン
  • Grilled Salmon

    グリルド サーモン

    肉厚で脂ののったサーモンをじっくりとグリルし、塩味の効いたプロシュートで人参を包んだプロシュートラップキャロットを添えました。さっぱりとした酸味あるヌクチャムソースととともにサーモンの風味をお楽しみください。

    Well grilled fatty salmon garnished with salty prosciutto-wrapped carrots; enjoy with refreshing sour nuoc cham sauce (Vietnamese dipping sauce)!

  • チョコレートクレムー
  • Chocolate Cremeux

    チョコレートクレムー

    濃厚なチョコレートムースに酸味のあるオレンジブロッサムとヨーグルトクリームに食感が楽しいくるみを加えた濃厚なデザート。

    Rich chocolate mousse with sour orange blossom and yogurt cream!

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